Vores ydelser

Stoppet toilet

TipTop Kloakservice

Har du et stoppet toilet?

Er dit toilet stoppet, kan det skyldes mange ting. Det kan være faldstammen, der er stoppet til, hvis du bor i en bygning med flere etager, dine gamle rør kan være i stykker, eller måske har du bare et stoppet afløb et sted i din kloak? Uanset hvad problemet skyldes, er et stoppet toilet ikke til at spøge med. Vi hjælper også med rensning af faldstammer. 

Netop derfor forsøger rigtig mange sig også med almindelige husråd for at afhjælpe problemet, men disse løsninger er tit lappeløsninger, og din kloak vil ofte stoppe til igen kort tid efter.

Derfor er det en god ide at tage det i opløbet og ringe efter din kloakmester med det samme, når toilettet stopper – det er en god investering for dig og din familie, så du ikke står i samme situation igen, inden for den nærmeste fremtid. 

Renovering af kloak Roskilde
Slamsugning i Roskilde

Vi arbejder målrettet på at servicere vore kunders behov

Tip top Kloak Service

Lad ikke et stoppet toilet stoppe dig

Som sagt findes der mange husråd til at afhjælpe et stoppet toilet. Nogle mennesker mener, at opvaskemiddel fra køkkenet kan bruges, mens andre mener, det blot er nok med en spand vand i toilettet. Et tredje råd er at bruge en svupper. En sådan kan købes i de fleste velassorterede supermarkeder. Ulempen ved at anvende svupper til at afhjælpe et tilstoppet toilet er dog, at de kun de mest beskedne forstoppelser i toilettet.

Ingen af disse løsninger virker dog, hvis det er kloakrørene, der er stoppede, her kræver det slamsugning af tilstoppede afløb og kloaksystemer. Det kan nemt ske, at der sætter sig toiletpapir eller andet affald fast i rørene, og kan du ikke skylde det ud ved hjælp af toilettets træk og slip, så bør du kontakt TipTop Kloakservice med det samme. Herefter kommer vi ud med vores avancerede udstyr og gøre bugt med problemet. Ring på 81 27 07 30 og lad os hjælpe dig.

Et stoppet toilet kan ikke altid forebygges, for du kan få et stoppet afløb af mange ting. Blandt andet kan du risikere at stå med et stoppet toilet, hvis du eller andre har proppet for meget papir i kummen på én gang. Så vil papiret samle sig i rørene som en stor klump, og denne papirklump vil stoppe afløbet til.

Derfor er det også en rigtig god idé at tænke over sit papirforbrug. Sidst, men bestemt ikke mindst, er det en god regel aldrig at bruge køkkenrulle på badeværelset. De større stykker papir risikerer ganske enkelt at stoppe toilettet til. 

TipTop Kloakservice er din lokale kloakrenser

Har du prøvet utallige husråd til at afhjælpe et tilstoppet toilet? Har du haft fat i afløbsrensen, svupperen og en stor spand vand uden noget synerligt resultat? Så er det næste skridt at kontakte et professionelt kloakfirma, der har erfaring med at afhjælpe tilstoppede afløb. TipTop Kloakservice er din lokale kloakmester og kloakrenser – vi kommer ud akut eller efter aftale og undersøger, lokaliserer og løser den pågældende opgave.

Vi kører gerne ud til både privat- og erhvervsejendomme. Har du et stoppet toilet i din bolig eller på dit kontor, så tøv derfor ikke med at ringe til os. Oplever du tit småproblemer med toilettet og dets afløb, sørger vi for en forebyggende behandling, så du undgår problemer i fremtiden, der, potentielt set, kan vokse sig endnu større. 

Stoppet toilet – kun ét opkald væk

Står du akut og har brug for hjælp, eller vil du gerne planlægge en dato for kloakservice? Så kontakt TipTop Kloakservice allerede i dag og lad os sammen finde ud af, hvilken løsning der er behov for. Vi er eksperter i alt inden for kloakservice og slamsugning, og ingen opgave er for stor eller lille til os. Vores store erfaring og høje ekspertise sikrer dig et godt resultat – netop derfor er vi også kundernes foretrukne kloakfirma.