Vores ydelser

Slamsugning i Roskilde og omegn

TipTop Kloakservice

Kloakservice og slamsugning i Roskilde

TipTop Kloakservice er din lokale kloakmester, når du har brug for slamsugning af tilstoppede afløb og kloaksystemer. Vi sørger for at tømme kloakken og fjerner skidt og slam, så den bliver så god som ny. Vores team af kloakmestre er et stærkt team, hvor den ene slamsuger er lige så erfaren og engageret som den anden. Vi hjælper med kloakservice med en tv inspektion

Din slamsuger i Roskilde og omegn. Hvis du er i tvivl om du ligger for langt væk, så skriv en mail til os, så skal vi nok vurdere om geografien skal være en begrænsning.
Hos TipTop Kloakservice lader vi som regel ikke geografien begrænse os, og kommer hellere end gerne ud og varetager den situation, du står med. 

Slamsugning i Roskilde
Slamsugning i Roskilde

Vi arbejder målrettet på at servicere vore kunders behov

Tip top Kloak Service

Slamsugning renser og tømmer

Når vi rykker ud, er det ofte til akutte situationer, hvor folk oplever, at deres rør, brønde, kloaker, tanke eller beholdere er stoppet til. Der er altså tit og ofte tale om opgaver, hvor det på alle måder er nødvendigt at kontakte en slamsuger. 

Hos TipTop Kloakservice er vi eksperter i at hjælpe dig, når uheldet er ude, og du har brug for en kloakrenser til slamsugning nu og her. Vi råder dog i lige så høj grad til, at problemerne tages i opløbet, så der netop ikke opstår disse akutte situationer. 

Derfor tager vi hos TipTop Kloakservice ofte ud og slamsuger kloak- og afløbssystemer, inden der opstår akutte forstoppelser i toilet, håndvaske mv. Der er nemlig god mening i vedligehold – både af økonomiske, praktiske og rent tidsmæssige årsager. 

Vi slamsuger dine problemer væk

Vi tager ud og genopretter gennemløb i mange kloaker årligt, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med kloaksystemet i din bolig. Når vi slamsuger, renser og tømmer vi afløbet, men en kloakmester kan også fjerne spildevand fra brønde, tanke og beholdere.

En slamsugning kan for mange lyde som et omstændigt og yderst komplekst indgreb, men fortvivl ej! Vi slamsuger ikke, medmindre der er behov for det.

Når der er tale om en slamsugning, er det et tegn på, at en højspuling ikke har kunnet klare opgaven. Slamsugning er således også den mest optimale løsning, hvis rør eller kloak skal renses for fremmedlegemer og større objekter.

Det er lige meget, hvor umulig en opgave måtte synes. Hos TipTop Kloakservice har vi alt det rette udstyr og er således også klar til at ordne enhver kloakopgave. Slamsugning sker gennem store rør, der suger slam og spildevand op og ind i en lastbil, der kan rumme de store mængder affald, rørene renses for. Vi afslutter aldrig en opgave, førend resultatet er i top og du er 100 % tilfreds.

Slamsugning Roskilde – kun ét opkald væk

Står du akut og har brug for hjælp, eller vil du gerne planlægge en dato for kloakservice? Så kontakt TipTop Kloakservice allerede i dag og lad os sammen finde ud af, hvilken løsning der er behov for. Vi er eksperter i alt inden for kloakservice og slamsugning, og ingen opgave er for stor eller lille til os. Vores store erfaring og høje ekspertise sikrer dig et godt resultat – netop derfor er vi også kundernes foretrukne kloakfirma.