Vores ydelser

Rensning af faldstammer

TipTop Kloakservice

Spuling og rensning AF FALDSTAMMER

Har du en stoppet køkkenvask, et stoppet afløb eller et stoppet toilet? Eller er du træt af en tilstoppet kloak, der lugter og generer? Kontakt TipTop Kloakservice og få grundig, hurtig og effektiv hjælp med spuling og rensning af faldstammer. 

Hvis kloakken eller afløbet i din bolig eller virksomhed har et dårligt gennemløb, og der forekommer ubehagelige lugtgener, anbefaler vi, hos TipTop Kloakservice, at du får tjekket kloaksystem og kloakrør af en professionel kloakrenser. Hvis kloaksystem og -rør bliver tjekket igennem og eventuelt efterfulgt med spuling og rensning af afløb, faldstammer eller andre rør, kan du let undgå, at problemet udvider sig. Et gammelt og forringet gennemløb og et stoppet afløb er både billigere og nemmere at rense og spule and at udbedre en komplet tilstopning, hvor skaden blot forværres i takt med ophobningen af aflejringer.

Kloakmester Roskilde
Slamsugning i Roskilde

Vi arbejder målrettet på at servicere vore kunders behov

Tip top Kloak Service

RENSNING AF AFLØB OG SPULING AF KLOAK

Et forringet gennemløb i for eksempel et toilet, en vandlås, en brønd eller et kloakrør skyldes ofte tæring, aflejringer eller stillestående vand i rørene. Faldstammer forstoppes typisk over en længere årrække, hvilket kan skyldes sæbe, kalk samt fedtrester, der sætter sig på rørsiderne og tilstopper kloakken. I værste tilfælde kan en tilstoppet kloak skyldes et dårligt udført kloakeringsarbejde. Noget, du aldrig behøver bekymre dig om, når du vælger TipTop Kloakservice som dit faste kloakfirma.

Problemer med tilstoppede afløb, faldstammer og rør vil typisk kunne afhjælpes med spuling, rensning og/eller slamsugning. 

RENSNING AF FALDSTAMMER HOS TIP TOP KLOAKSERVICE

Hos Tip Top Kloakservice udfører vi rensning af faldstammer helt op til 6. sal. Hvis du er så uheldig, at de pågældende faldstammer tilstoppes skal aflejringerne afrenses med enten industrispuling eller e-motorsplit. Hos Tip Top Kloakservice foregår vores arbejde typisk enten fra udluftningen på toppen af faldstammen eller fra den/de enkelte lejligheder. Vi udfører altid vores arbejde med professionel karakter, hvor både kvaliteten og vores know-how er i tip top. Ligegyldigt hvor rensningen af faldstammer i Roskilde og omegn du er står vi til din rådighed.

Hvis du har problemer med et tilstoppet afløb så kontakt Tip Top Kloakservice og vi vil vurdere om problemet kan afhjælpes med rensning af faldstammen, samt hvorledes dit kloaksystem trænger til for eksempel kloakservice, kloakrenovering eller kloakrens, der kan forebygge og forhindre fremtidige problemer og gener. Ring til os på tlf. 81 720 730 eller skriv på info @tiptopkloakservice.dk. 

RENSNING AF FALDSTAMMER– kun ét opkald væk

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt spuling og rensning af faldstammen, afløb og kloakrør er den rette løsning på det tilstoppede afløb, kan du altid kontakte din kloakmester, TipTop Kloakservice. Vi sidder klar med hjælp og rådgivning, der sikrer dig veludført arbejde – hver gang.