Vores ydelser

Renovering af kloak

TipTop Kloakservice

RENOVERING AF KLOAK OG KLOAKSERVICE

Hos TipTop Kloakservice tilbyder vi renovering af kloak – både af kloakrørene og af hele kloaksystemet. Vi yder altid kloakrenovering og kloakservice med moderne og bæredygtige kloak- og afløbsinstallationer, så både du og vi til enhver tid er sikre på et 100 % tilfredsstillende resultat.

Et behov for renovering af kloak og dertilhørende kloakservice skyldes ofte mistanke om utætheder i kloaksystemet eller dokumenterede fejl ved kloak- og afløbsinstallationerne. Disse utætheder på et kloaksystem kan opstå ved sætningsskader, rodskader, skadedyr eller eventuelle brud på kloakrørene. Noget, der kan medføre både tilstoppede kloakker og tilstoppede afløb i dit hjem. Hos TipTop Kloakservice kan vi renovere og yde service på alle disse kloakproblemer med solid know-how. Det er netop også det, der gør os til kundernes foretrukne samarbejdspartner i forbindelse med service på kloak og afløb. 

Slamsugning i Roskilde
18582246_1549294858415916_196911613951000813_n

Vi arbejder målrettet på at servicere vore kunders behov

Tip top Kloak Service

RENOVERING AF KLOAK MED TIPTOP KLOAKSERVICE

Når du vælger at samarbejde med TipTop Kloakservice på grund af mistanke om problemer i kloakkerne i din bolig, kan du være sikker på, at du altid er i gode hænder. Med mange års erfaring inden for renovering af kloak og kloakservice sikrer vi altid et stærkt resultat. Der gås aldrig på kompromis med hverken arbejde, kvalitet, funktionalitet eller din tilfredshed. Hvad enten du står med et akut problem, hvor en tilstoppet kloak eller et tilstoppet afløb gør din hverdag besværlig, eller du blot ønsker forebyggelse og modernisering af det eksisterende kloaksystem, står vi hos TipTop Kloakservice klar til at løse problemet.

Vi er af den overbevisning, at en indsats, hvor vores team altid arbejder grundigt og forebyggende fra første færd, er den billigste og ikke mindst bedste løsning for dig. På den måde kan du opretholde et funktionelt, moderne kloaksystem, hvor det ikke er nødvendigt med uforudsete og tilbagevendende renoveringsudgifter. Derved sikrer vi også både det bedste resultat nu og i fremtiden.

KLOAKRENOVERING UDFØRT AF PROFESSIONELLE

TipTop Kloakservice har et team af dygtige og erfarne kloakarbejdere, der dagligt udfører deres arbejde i henhold til vores høje standarder. Vores team står altid klar til at rykke hurtigt og effektivt ud hos dig, når du har en tilstoppet kloak eller et tilstoppet afløb, der trænger til kloakservice og kloakrenovering. En hurtig udrykning samt et korrekt, grundigt og forebyggende arbejde minimerer skader, reducerer eventuelle lugtgener og sikrer en kloakservice og kloakrenovering, der udføres med kvalitet. Hos TipTop Kloakservice er dette i centrum! 

SEPARAT KLOAKERING?

Hvis du har et overbelastet kloaksystem, kan det være nødvendigt og en oplagt løsning med en separat kloakering. Ved separat kloakering bliver regnvand og spildevand adskilt i to separate ledninger. Ved at adskille regnvand og spildevand på denne måde tages presset af kloaknettet, der efterfølgende vil være i stand til at håndtere større vandmængder. Separat kloakering er blevet en populær metode, der fremtidssikrer dit hus mod oversvømmelser ved for eksempel stormflod og skybrud. Netop her er risikoen for tilstoppede afløb og oversvømmede kældre stor, og med separat kloakering mindskes denne risiko betydeligt. 

HVILKEN TYPE KLOAKRENOVERING TRÆNGER DIN KLOAK TIL?

Kloaksystemer, kloakservice og renovering af kloak er umiddelbart ikke det mest spændende emne eller almen viden i de danske husstande. Kontakt TipTop Kloakserive, hvis du er i tvivl om, hvilken type kloakrenovering der er bedst egnet til dit kloaksystem og kloak-problem. Vi har uddannede kloakarbejdere, der altid er klar med råd og vejledning, når kloaksystemet trænger til renovering. Vi kan således også hurtigt sætte ind med tv-inspektion, så vi nemt kan lokalisere problemet og dermed skabe forudsætninger for at sætte ind, hvor behovet er størst. 

RENOVERING AF KLOAK centralt på Sjælland

Hvis du ønsker renovering af kloak og kloakservice i Roskilde og omegn, kan du trygt kontakte TipTop Kloakserivce. Vi udfører både renovering af kloak i private hjem, til erhverv og industrivirksomheder, og vi står altid klar med garanti for kvalitet samt grundig og forebyggende arbejde. Giv os et kald på tlf. 81 720 730, eller skriv til os på info@tiptopkloakservice.dk.