Vores ydelser

Nyanlæg af kloak

TipTop Kloakservice

Nyanlæg af kloak

Skal du bygge et nyt hus, er det en god ide at få lagt installeret kloakering, afløb og rør fra starten af. Kloakker er nødvendige i alle situationer og i alle huse, hvor der skal være mulighed for udledning af vand. Derfor er det også så vigtigt for husets funktionalitet, at kloakarbejdet udføres af en professionel og erfaren kloakmester. Nyanlæg af kloak, i forbindelse med opførelse af private boliger eller andre former for byggeri, er en opgave, som TipTop Kloakservice med glæde udfører for dig. Vores kloakmester og kloakrensere er dygtige fagfolk, der med erfaring og know-how udfører alle former for kloakarbejde.

Kloakmester på Sjælland
Som autoriseret kloakfirma har vi erfaring med at udføre kloakopgaver og -service i alle størrelser. Derfor vil vi med glæde udføre nyanlæg af din kloak, når der skal bygges privat bolig, sommerhus, virksomheder mv. 

Renovering af kloak Roskilde
Kloakmester Roskilde

Vi arbejder målrettet på at servicere vore kunders behov

Tip top Kloak Service

Anlæg af ny kloak

Det er forskelligt, hvilke artikler og funktioner til rør og kloaker, der er behov for i forbindelse med nyanlæg af kloak. Det hele afhænger af faktorer såsom husets størrelse og funktion. Skal du have anlagt kloak i dit nybyggeri, kan du derfor trygt kontakte TipTop Kloakservice og få vores kloakmester på besøg. Vi er erfarne kloakrensere og lægger alle typer rør til din nye kloak, så du får en kloak, der er i tip top stand. Er det ikke nødvendigt med en ny kloak, kan vi også rense kloakken med slamsugning. Ved første besøg sørger vi naturligvis for at udregne prisen på det pågældende arbejde med henblik på at give dig et uforpligtende tilbud.

Vi udfører totalløsninger til nybyggeri, så du kun behøver at kontakte én entreprenør, når der skal anlægges kloak. Vi tilbyder forskellige former for kloak, herunder lægning af indvendige kloakker, alle former for udvendige kloaker samt en kompletløsning, hvor du får begge dele.

Det er især nødvendigt, når du skal bygge nyt. Det er nemlig sjældent, at der på forhånd er lagt kloakker, der passer til dine tegninger. Vores kloakmester lægger gerne dine rør til kloak og afløb helt ude fra afledningsmulighed fra vejen, så du får en kloak i huset, der er forbundet med kommunens kloaker. 

TipTop Kloakservice er din lokale kloakmester

Vi tilbyder at anlægge kloakker ved nybyggeri og er med dig igennem hele processen – fra start til slut. Hos TipTop Kloakservice tilbyder vi grundig planlægning, projektering undervejs og efterfølgende tilsyn, så du får nye afledningssystemer, der virker.

Hos TipTop Kloakservice går vi op i at følge kundens ønsker til dørs, og derfor sørger vi altid for at lytte til kundens ønsker og opfylde dem med i samarbejde med vores blik for kvalitet og professionalisme.

Vi er eksperter i nyanlæg af kloak til gode priser, og vi er altid i tæt dialog med vores kunder, så vi kan løse opgaven efter deres ønsker. Ring til os på 81 27 07 30 eller udfyld vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud til nyanlæg af kloak. 

Nyanlæg af kloak – kun ét opkald væk

Står du akut og har brug for hjælp, eller vil du gerne planlægge en dato for kloakservice? Så kontakt TipTop Kloakservice allerede i dag og lad os sammen finde ud af, hvilken løsning der er behov for. Vi er eksperter i alt inden for kloakservice og slamsugning, og ingen opgave er for stor eller lille til os. Vores store erfaring og høje ekspertise sikrer dig et godt resultat – netop derfor er vi også kundernes foretrukne kloakfirma.