Vores ydelser

kloakservice i roskilde

TipTop Kloakservice

Har du brug for kloakservice til en stoppet kloak?

TipTop Kloakservice er din autoriserede kloakmester på Sjælland, som hjælper dig med alle de opgaver, der vedrører kloak, afløb og rørarbejde. Vi leverer altid veludført arbejde, der gavner din bolig, din økonomi og din hverdag, både nu og i fremtiden.

Vores erfarne kloakarbejdere er nemlig eksperter i alle former for kloakservice. Når du hyrer TipTop Kloakservice til at udføre eftersyn og reparationer på kloak og afløb, er du garanteret veludført arbejde, der lever op til vores egne tårnhøje standarder og alle gældende regler på området. Vi udfører alle former for opgaver i forbindelse med din kloak, hvad end du har brug for en professionel kloakmester til at bistå dig ved forsikringsskader eller skal have hjælp til nyanlæg af kloak.

Vi rykker også gerne ud med slamsuger, foretager serviceeftersyn på kloak, brønd og septitank og meget mere. Kontakt os derfor allerede i dag på 81 27 07 30 og lad os hjælpe dig. 

Renovering af kloak Roskilde
Kloakmester Roskilde

Vi arbejder målrettet på at servicere vore kunders behov

Tip top Kloak Service

Avanceret udstyr og autoriseret kloakservice

Veludført kloakarbejde er ikke noget, du kan få alle steder. Hos TipTop Kloakservice er samtlige kloakrensere autoriserede, og derfor kan du trygt overlade dine kloakrør til os. Vi har altid det mest avancerede udstyr, der findes på markedet, så en stoppet kloak kan bekæmpes så hurtigt som muligt. Kloak kamera og kloak tv er en fast del af vores udstyr, og med disse kan vi hurtigt lokalisere og diagnosticere årsagerne til en stoppet kloak. Vi kan nå ned i de dybeste og mindste kloakrør med vores udstyr, og via en skærm kan både du og vi følge med i arbejdet og se billeder af skaderne. Derfor er du altid i gode hænder, når du får besøg af en kloakrenser fra TipTop Kloakservice.

En stoppet kloak er ikke det eneste problem, du kan opleve, når vi beskæftiger os med kloakrør. Dit kloaksystem kan nemlig også risikere at få besøg af ubudne skadedyrsgæsterer – nemlig rotter! Vi rykker nemlig også ud, hvis kloaksystemet er udsat for rotteskader, eller hvis kloakken er fyldt med rotter, der skal fjernes.

Vi sætter også gerne en rottespærre op i din kloak, så du undgår de ubudne gæster. Rotter har gode levevilkår i dine kloaker, men i værste tilfælde når de hele vejen gennem kloakken og op i dit badeværelse. Derfor er det også en god ide at komme rotterne til livs, inden de breder sig til den egentlige bolig. 

Gode priser på kloakservice

Et stoppet toilet kan forårsage en stoppet kloak, hvor der er problemer dybt nede i selve kloaksystemet. Vi udfører eftersyn, renovering og nyanlæg af kloak, så vi rykker altså gerne ud og hjælper dig uanset problemet. 

Vi har ekspertisen til at udføre alle kloakopgaver med stor tilfredshed, professionalisme og uden at gå på kompromis, så tøv ikke med at kontakte os. Du er også velkommen til at udfylde vores formular og få et uforpligtende tilbud, der er baseret på netop den opgave, du måtte stå med. 

Stoppet kloak – kun ét opkald væk

Står du akut og har brug for hjælp, eller vil du gerne planlægge en dato for kloakservice? Så kontakt TipTop Kloakservice allerede i dag og lad os sammen finde ud af, hvilken løsning der er behov for. Vi er eksperter i alt inden for kloakservice og slamsugning, og ingen opgave er for stor eller lille til os. Vores store erfaring og høje ekspertise sikrer dig et godt resultat – netop derfor er vi også kundernes foretrukne kloakfirma.