TipTop kloakservice v/ Casper D Nielsen

Kort om firmaet

TipTop Kloakservice

autoriseret kloakmester i Roskilde

Ved nyanlæg af kloaker hos TipTop Kloakservice udføres opgaverne professionelt, så du først og fremmest får skabt et godt indeklima i dit hus. Dårligt vedligeholdte eller gamle kloaksystemer kan være årsagen til dårlige lugte og rotter, der sniger sig ind i huset. Derfor er det altid en god ide at vælge et professionelt firma til at anlægge kloaker. På den måde mindsker du også sandsynligheden for uventede gæster i dine afløb.

TipTop Kloakservice arbejder dog ikke kun med nyanlæg af kloak. Vi tager endvidere ud og slamsuger din kloak, hvis den er stoppet. En slamsugning kan tømme og rense din kloak, tank eller brønd for affald og derved fjerne ubehagelige lugtgener, så du atter opnår godt gennemløb. Er der forstoppelse i kloaksystemet, er det ofte en god ide at bestille en højtryksspuling. I den forbindelse spuler vi vand med et højt tryk igennem dine rør og efterlader dem fri for forstoppelse og affald.

image (1)
Slamsugning i Roskilde

Vi tilbyder

Eget kloak kamera og kloak tv

Kloak kamera og kloak tv

Hos TipTop Kloakservice råder vi over eget kloak kamera og kloak tv. Hvor vi hellere end gerne kommer ud til en meget grundig inspektion af dine rør.

Ubudne gæster

Denne service er særligt at foretrække ved mistanke om ubudne gæster såsom rotter eller andre former for skadedyr, der kan være ødelæggende for dine kloaksystemer.

Avancerede udstyr

Ved hjælp af vores avancerede kamera- og tv-udstyr kan vi let lokalisere problemet i din kloak, så du undgår at skulle grave rør op eller foretage andre komplekse løsninger.

image (2)
18582246_1549294858415916_196911613951000813_n

TipTop Kloakservice Roskilde omegn

Autoriseret Kloakmester med stor erfaring

TipTop Kloakservice har i flere år udsendt kloakrensere, der i samarbejde med vores erfarne kloakmester kan fikse et stoppet toilet eller direkte skader på dine rør. Som entreprenørselskab er vi specialister inden for vores felt, og det efterlever vi til fulde.

Hos TipTop Kloakservice har vi nemlig stor erfaring med arbejdet med kloaker. Vi er også i stand til at bistå dig ved forsikringsskader, så forløbet med dit forsikringsselskab bliver så smertefrit som muligt.

TipTop Kloakservice er således din garanti hurtig løsning af de problemer, du måtte have med din kloak. Det gør sig gældende, uanset om det er akutte eller planlagte opgaver. Få et uforpligtende tilbud på autoriseret kloakmester i Roskilde ved at udfylde vores formular, eller skriv en mail til os på cn@tiptopkloak.dk.