Vores ydelser

Forsikringskader

TipTop Kloakservice

Forsikringsskade kloaksystem – dækker forsikringen?

Er du i tvivl om, hvorvidt din forsikring dækker skaderne i din kloak? Langt de fleste husstandsforsikringer dækker de mest gængse typer af skader i kloaksystemerne. Er du dog alligevel i tvivl, kan du med fordel kontakte dit forsikringsselskab og forhøre dig – eller kontakte TipTop Kloakservice, så vi sammen kan finde ud af skadens eller problemets omfang. Såfremt der blot er tale om om et stoppet toilet, er det sjældent en sag for dit forsikringsselskab. Hvis der derimod er problemer med udledningen af spildevand og, i kraft deraf, større og mere omfattende risici, er det uden tvivl på tide at kontakte forsikringsselskabet. Denne type forsikringssager er meget forskellige, og der er sjældent to forsikringer, der er ens, når vi beskæftiger os med forsikringsskade kloaksystem.

Når du skal gennemgå kloakservice for at inspicere kloaksystemet, afgøres det af en uvildig taksator. Du kan få hjælp af TipTop Kloakservice, der kan bistå dig i situationen, i forbindelse med forsikringsskade kloaksystem. Vi tager først og fremmest højde for kundens interesser og sørger for, at alle forhold er overvejet nøje, ud fra gældende lovgivning på området. TipTop Kloakservice sørger således også for kvalitetstest og DTVK-kontrol af dit kloaksystem.

Denne kontrol er den eneste måde, hvorpå du kan opnå en gyldig dokumentation i forbindelse med en forsikringssag. Netop derfor er det også så vigtigt at hyre en god kloakmester med erfaring inden for forsikringsskade kloaksystem. Hos TipTop Kloakservice er du garanteret en erfaren fagmand – hver gang. En, der kan hjælpe dig med den specifikke opgave og fremtidig vedligeholdelse efter skadens udbedring. Kontakt os derfor på 81 72 07 30 og lad os lave en aftale allerede i dag! 

Slamsugning i Roskilde
Kloakmester Roskilde

Vi arbejder målrettet på at servicere vore kunders behov

Tip top Kloak Service

Forsikringsskader kloaksystem

Går der hul på dine rør, kan det forårsage mange skader, både på kloaksystemerne men også på din bolig – fx fugt- og vandskader. En af de største farer ved rørskader er dog, at spildevand kan ende i rør med rent vand, og det kan i værste tilfælde forårsage store problemer for dit kloaksystem.

Har du været udsat for brud og skader på kloaksystemerne i din bolig, virksomhed mv., og har du brug for en uvildig kloakmester til at konstatere og udbedre skaderne? Så kan TipTop Kloakservice lokalisere skaden og ordne kloakarbejdet for dig. 

Brud og skade på kloak?

Tv-inspektion er et af de værktøjer, vi tager i brug, når vi skal klarlægge årsager til skade på et kloaksystem. Med en tv-inspektion af kloaksystemet kan vores kloakmester hurtigt og sikkert identificere eventuelle skader, brud og utætheder og dermed også give dig konkret dokumentation på en eventuel skade.

Derudover får du en rapport, hvori vi forklarer skaden og mulige følgeskader, som der skal indgå i vurderingen af skadens omfang. Hvis det pågældende problem lokaliseres inde i eller under huset eller i stikledningerne på din matrikel, er det normalt din husstandsforsikring, der dækker. Er det derimod et problem, der stammer fra en hovedkloak ude på vejen, er det tit og ofte kommunens ansvar. 

Forsikringskader – kun ét opkald væk

Står du akut og har brug for hjælp, eller vil du gerne planlægge en dato for kloakservice? Så kontakt TipTop Kloakservice allerede i dag og lad os sammen finde ud af, hvilken løsning der er behov for. Vi er eksperter i alt inden for kloakservice og slamsugning, og ingen opgave er for stor eller lille til os. Vores store erfaring og høje ekspertise sikrer dig et godt resultat – netop derfor er vi også kundernes foretrukne kloakfirma.